Какво е HomeMall?

МОЛ В ТВОЯ ХОЛ

HomeMall TV

HomeMall TV е първата и единствена национална телевизия изградена изцяло от предавания за пазаруване.

HomeMall TV Програмата на HomeMall TV е изградена от изцяло кратки предавания насочени към манията на всеки човек - пазаруването. Във всяко едно предаване на HomeMall TV зрителите ще могат да намерят полезна информация за различни стоки и услуги. Предаванията се изградени така, че да не съдържат подвеждаща информация и да бъдат в максимална полза на зрителя, който да може да вземе адекватно и обосновано решение за покупка на определен артикул.

HomeMall TV е най-прекия път на зрителя до всичко, което би поискал да си купи и респективно на всеки бизнес до потенциалните му клиенти.

HomeMall TV е звеното, което ще предложи изключителни условия на българския бизнес да се справи със затрудненията, които глобалната здравна пандемия му нанася през последната година.

HomeMall TV ще излъчва програмата си по кабел, сателит и онлайн във full HD качество.

HomeMall TV стартира през януари 2021 година

HomeMall TV притежава удостоверение за регистрация за излъчване по кабел и сателит на развлекателна програма с №ЛРР-02-4-170-02

HomeMall е-магазин

От януари 2021 година на адрес HomeMall.BG ще намерите най-новия онлайн магазин, в който ще можете да пазарувате всеки ден в една от десетките ни категории и хиляди продукти.

HomeMall.BG е онлайн магазин от ново поколение, който ще предложи на клиентите си освен добре познати стоки от популярни марки, така и нови, и различни стоки, които не са достъпни в големите търговски центрове или други онлайн магазини.

HomeMall.BG е единствената платформа, от която освен битова техника, дрехи, обувки, аксесоари, спортни стоки, хоби артикули, обзавеждане за дома и градината, ще може да пазарувате и дигитално съдържание. През второто тримесечие на 2021 година ще стартираме HomeMall Digital - единствения по рода си каталог за музика, филми, сериали, театрални постановки..

HomeMall.BG е онлайн платформа, която дава достъп на всеки потребител да стане търговец създавайки свой собствен профил с артикули, които може да продава онлайн.

HomeMall Play

Изпуснали сте някое предаване? Или искате да си изберете нов лаптоп? Мобилен телефон? Диван? Екскурзия? Няма проблем! HomeMall PLAY ви дава непрекъснат достъп до цялото съдържание на медията без прекъсвания за реклами.

HomeMall PLAY ще бъде достъпна напълно безплатно онлайн в сайта ни, YouTube, както и в VOD каталозите на избрани IPTV оператори, с които си партнираме.

0 +
Търговеца
0 +
Дигитални артикула
0 +
Стоки
0 +
Населени места за доставка
ГЛЕДАЙ ОТ ЯНУАРИ 2021

Търсете в мрежата на вашия кабелен или сателитен оператор

Свържете се с вашия доставчик на телевизионни услуги още днес и се поинтересувайте кога ще бъде добавена програмата на HomeMall към вашия пакет услуги.