Какво получавате с нас?

За търговци

Увеличаване на продажбите

Възможността да използвате единствената платформа в България със собствен телевизионен канал - HomeMall TV и да увеличите многократно продажбите си.

Работещ онлайн магазин

HomeMall.BG и HomeMall TV са новото решение за онлайн и телевизионна търговия. С нас получавате Ваш собствен онлайн магазин, разполагащ с всичко необходимо за развитието на успешен бизнес.

Качествено планиране

Валидността на обявите в HomeMall.BG е до тяхната продажба. Всяка една продукция, след първоначално публикуване в HomeMall TV е валидна 30 дни и е с до 100 излъчвания.

Цялостно и достъпно решение

HomeMall.BG e платформа за онлайн магазини, която предлага цялостно и комплексно решение за промотиране на различни продукти в HomeMall.BG и HomeMall  TV 

Заснемане на видео

Осигуряваме заснемане на видео за бизнес визитки, рекламни и имиджови клипове за магазини, ресторанти, хотели, продукти в продажба и предстояща продажба и промотирането им, с резолюция 4K/HD; 

COVID-19 отстъпки

Предлагаме преференциални условия за бизнеси, засегнати от пандемията. Свържете се с наш представител за повече информация за отстъпката от 50% на sales@homemall.bg

Защо да изберете да работите с нас?

HomeMall - МОЛ В ТВОЯ ХОЛ
Ние променяме продажбите.

Част от HomeMall.BG вие бъдете и с 4 стъпки продажбите увеличете.

Стъпка 1

При ясни условия и без скрити клаузи ще публикуваме вашите продукти и ще създадем уникален магазин в нашия мол - HomeMall.BG.

Стъпка 2

Нашите клиенти бързо и лесно пазаруват.

Стъпка 3

Продуктите си изпратете и клиентите щастливи направете.

Стъпка 4

Парите от продажбите в сметката си получете.

ГЛЕДАЙ ОТ ЯНУАРИ 2021

Търсете в мрежата на вашия кабелен или сателитен оператор

Свържете се с вашия доставчик на телевизионни услуги още днес и се поинтересувайте кога ще бъде добавена програмата на HomeMall към вашия пакет услуги.